Stap over op de My Motivation Insights drijfverenanalyse tijdens de kosteloze overstaptraining

Het kleurenprofiel van My Motivation Insights

Het kleurenprofiel is een veelgebruikt middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties. Het geeft snel, betrouwbaar en begrijpelijk zelfinzicht waarmee het de prestaties van mensen en organisaties helpt verbeteren.

Door gebruik te maken van dit formulier ga je ermee akkoord dat wij je gegevens opslaan. We gebruiken je gegevens niet voor marketingdoeleinden.

Agenda Overstaptraining

24 oktober 2019 – 9 tot 12 uur – Breda

17 januari 2020 – 9 tot 12 uur – Breda

7 april 2020 – 9 tot 12 uur – Breda

2 juli 2020 – 9 tot 12 uur – Breda

Werk je momenteel met kleurenprofielen met als basis de theorie van Graves?

Dan is overstappen op ons instrument zeer eenvoudig. Tijdens de kosteloze overstaptraining worden in één dagdeel de diverse drijfveren besproken, de verschillen met andere instrumenten toegelicht en wordt er dieper ingegaan op de 7e drijfveer Turquoise. Na het volgen van de training ben je gecertificeerd licentienemer. Je krijgt toegang tot de online beveiligde facilitatorsomgeving van waaruit je de vragenlijsten en rapporten kunt sturen en de resultaten kunt analyseren.

Ben je geïnteresseerd in de overstaptraining, laat even je telefoonnummer en e-mailadres achter op het aanmeldformulier en we bellen je direct terug.

Heb je nog geen ervaring maar wel interesse om de kleurenprofielen zelfstandig in te zetten klik dan hier.

Steeds meer organisaties, (team) trainers en coaches zetten My Motivation Insights kleurenprofielen in. Waarom zij met ons werken?

  • Als enige gevalideerd (i.s.m. de Universiteit van Amsterdam)

  • Meten van Turquoise, de kleur van nu, welke staat voor relevantie en maatschappelijk verantwoord

  • Competitief tarief van € 58,- excl. btw per profiel. Neem contact op om met ons de tarieven voor licentienemers te bespreken

  • Vaste prijs of je nu 1 of 100 profielen afneemt. Er is geen minimum afnameverplichting

  • Geen hokjes-gedachten

  • Organisaties die werken met andere drijfverenprofielen mogen de profielen van hun medewerkers die in de afgelopen 2 jaar zijn gemaakt, kosteloos opnieuw laten maken

  • Persoonlijke benadering en ondersteuning door het My Motivation Insights team

Onze achtergrond

My Motivation Insights is ontwikkeld door Unilever. Het ontbreken van een persoonlijk rapport, een niet gevalideerde vragenlijst en de hoge prijs waren redenen om een eigen kleurenprofiel te creëren. Het instrument is ontwikkeld samen met HR experts, interne en externe psychologen. De kleurenprofielen zijn gebaseerd op de leer van de wetenschapper dr. C. Graves, een tijdgenoot van dr. Jung en Maslow. In 2005 is My Motivation Insights verzelfstandigd.

Overal waar mensen (samen) tot een resultaat willen komen wordt ons instrument toegepast. De gevalideerde profielen hebben hun kwaliteit bewezen. We werken sindsdien samen met organisaties als Jumbo supermarkten, Bol.com, Haagse Hogeschool, Arcadis, het Ministerie van Defensie en diverse zelfstandig werkende coaches en trainers.

Zo zet je het kleurenprofiel in

My Motivation Insights is een eenvoudig, begrijpelijk en betrouwbaar instrument dat een uitstekende basis vormt voor optimaal functioneren en effectieve samenwerking. Met een online, gevalideerde vragenlijst worden binnen 20 minuten de dieper gelegen drijfveren naar boven gehaald. Ieder mens is uniek en een profiel is nooit “goed of fout”. De zeven kleuren geven inzicht hoe jij in het leven staat. Het kleurenprofiel is als instrument op diverse manieren inzetbaar, denk hierbij aan:

Werving en selectie

Vind de juiste kandidaat – geef diepgang aan het sollicitatiegesprek – past de sollicitant in het team – kandidaten voorstellen

Efficiëntere teamsamenwerking

Leer elkaar beter begrijpen met als gevolg minder conflicten en een positieve sfeer – waardeer en benut de individuele kwaliteiten binnen het team – optimale teamsamenstelling – verbeteren van de communicatie

Persoonlijke ontwikkeling

Verbeter je zelfinzicht en haal het beste uit jezelf  – ontwikkel optimale skills voor je toekomst – verleg je grenzen en maak bewuste keuzes – wordt een inspirerende en motiverende manager – verbeter de interactie met klanten