Betrouwbare en enthousiaste back-up

My Motivation Insights bewijst dat zowel een persoonlijke aanpak als een internet gerelateerde dienst prima hand in hand kunnen gaan. Elke dag weer worden wij vrolijk van de feedback van afnemers. Onze kleurenprofielen werken. Daarom staan we elke dag weer met veel enthousiasme voor je in de startblokken…

Als je weinig weet over kleurenprofielen, kunnen wij ons voorstellen dat je niet direct de meerwaarde of de toepassingsvormen ziet. Daarom hebben we op deze pagina de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact op!

Waarom is het Business Profile interessant voor mij persoonlijk?

Jouw Business Profile geeft je inzicht in wat je drijft, waar jouw talenten liggen en wat je valkuilen zijn. Een duidelijke wegwijzer voor jouw loopbaanplanning. Bovendien heb je met solliciteren een streepje voor, want een kleurenprofiel is bij veel bedrijven een goed gewaardeerde tool. Het geeft jouw introductie dat beetje extra dat het verschil kan maken…

Waarom is een Business Profile interessant voor mijn bedrijf?

Een Business Profile geeft direct een heldere weergave van de individuele drijfveren, talenten en valkuilen op de werkvloer. Door de profielen van afdelingen of teams naast elkaar te leggen, wordt inzichtelijk waar eventuele knelpunten liggen en hoe die hersteld of voorkomen kunnen worden. Het Business Profile als basis opent deuren naar tal van mogelijkheden om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden?

Met als basis het Business Profile heeft My Motivation Insights een aantal uiterst doelmatige trainingsmodules ontwikkeld. Individueel, op teamniveau en voor het gehele bedrijf. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.

Zijn mijn gegevens veilig?

Data die met My Motivation Insights wordt gedeeld, wordt niet met derden gedeeld en wordt opgeslagen in een streng beveiligde omgeving.

Hoe kan ik Facilitator worden?

Als je hier klikt, kun je alles lezen over hoe je facilitator kunt worden en wat de voordelen zijn. Heb je toch nog vragen of gaat de voorkeur uit naar persoonlijk contact, kan je altijd bellen of mailen.

button blauw

Wanneer kies ik voor een Personal profile?

Als je wat sterker in je schoenen wilt staan in jouw privéleven. Je leert situaties beter inschatten en jouw omgeving beter begrijpen. We zien ook dat steeds meer sportteams gebruik maken van ons Personal Profile. Omdat je op een losse en leuke manier elkaars karakters leert kennen en begrijpen. Zowel binnen als buiten het veld leidt dat tot een stuk minder irritaties en conflicten.

Wat heb ik aan mijn Personal Profile?

Jouw Personal Kleurenprofiel leert je waarom jij in jouw privéleven reageert zoals je reageert. Bovendien krijg je inzicht waarom iemand anders een hele andere kijk op iets heeft en waarom jou dat raakt. Of het nu familie, je vriendenkring of relaties betreft: het rapport dat je van ons ontvangt geeft handvatten om beter met situaties die je lastig vindt om te gaan. Een uitstekende tool om jezelf verder te ontwikkelen.

Waarom een Personal Profile relaties versterkt

Het keyword: begrip. Als iemand anders reageert dan je had verwacht of had gehoopt, hoeft dat niet per definitie fout te zijn van die persoon. Als je inzicht krijgt in waar die reactie vandaan komt, leer je elkaar beter begrijpen. De kennis die jij opdoet, kun je zelf ook weer overbrengen en zo ook anderen meer inzicht in jou én zichzelf te geven. Het aantal conflictsituaties zal drastisch afnemen.

Ik ben Personal Coach. Kan ik het Personal Profile beroepsmatig inzetten?

Veel coaches maken gebruik van ons Personal kleurenprofiel. Vaak als basis van een coaching traject. Het is een tool die direct inzichtelijk maakt wat iemand drijft en waarom. Zo kan een passend traject sneller en effectiever worden uitgezet.

Is een Personal Profile betrouwbaar?

Het Personal kleurenprofiel van My Motivation Insights is wetenschappelijk onderbouwd. De theorieën van Graves staan aan de basis. Aan de ontwikkeling van onze kleurenprofielen is jaren research vooraf gegaan. Pas vanaf het moment dat onze tool werd gevalideerd door de Vrije Universiteit van Amsterdam, zijn we het bedrijfsmatig gaan inzetten. Geen zweverig gedoe dus, maar juist stevig wetenschappelijk onderbouwd.

groen

Wat is de meest gebruikte toepassing van het Young Adult Profile?

Het Young Adult Profile wordt vaak gebruikt bij het bepalen welke studierichting het beste bij je past en het beste aansluit bij wie jij bent. Waar jouw talenten ten volle benut kunnen worden. Dit voorkomt onnodige verkeerde keuzes. Dat scheelt je kostbare tijd. Én geld.

Heeft het Young Adult Profile verder nog voordelen?

You bet. Naast het kiezen van de juiste studie, geeft het je een grote dosis extra zelfinzicht. Dit helpt je bij het uitstippelen van jouw levenspad, geeft steun bij sollicitaties en helpt je jouw valkuilen te omzeilen. Bovendien leer je beter begrijpen waarom mensen in jouw omgeving reageren zoals ze doen.

Wat voor informatie haal ik uit het Young Adult profile?

In het rapport dat je bij jouw Profile ontvangt, worden heldere verbanden gelegd tussen wat jou drijft en wat voor invloed dat heeft op studie, werk, sociale omgeving en familie. Een ideaal middel om jezelf in snel tempo te ontwikkelen.

Hoe kan ik mijn Young Adult profile gebruiken bij sollicitaties?

Een plaatje zegt vaak meer dan een praatje. Het bedrijfsleven is in de regel gewend om met kleurenprofielen te werken. Dit geeft je een steun in de rug bij het omschrijven van jouw kwaliteiten en vaardigheden en wie je bent als persoon.

Vanaf welke leeftijd is het Young Adult Profile inzetbaar?

Een Young Adult Profile is gevalideerd vanaf 15 jaar.

Waarom is het Young Adult Profile een interessante tool voor schoolinstanties?

Een Young Adult Profile helpt onderwijsinstellingen bij het effectief begeleiden van studenten en bij het uitzetten van studie- en/of loopbaanrichting. Het geeft een direct en betrouwbaar inzicht over zowel persoon als talenten en valkuilen. Dit maakt het ook een uiterst effectief hulpmiddel bij intakegesprekken.

turq