Alles over onze (toekomstige) partners

My Motivation Insights werkt met speciaal geselecteerde facilitators. Onze diensten rusten op twee belangrijke pijlers. Allereerst de wetenschappelijke basis. Want het kleurenprofiel dat bij al onze zakelijke modules centraal staat, is ontstaan uit het verder door ontwikkelen van de theorieën van Graves. Dus geen zweverig gedoe, geen aannames, maar een wetenschappelijk onderbouwde en door de UvA gevalideerde blauwdruk van ieders individuele inzichten en motivaties.

Onze gecertificeerde facilitators zijn het o zo belangrijke verlengstuk van de modules die My Motivation Insights op deze wetenschappelijke basis heeft ontwikkeld. Stuk voor stuk mensen met een enorme kennis van zaken. Een absolute vereiste. Ieder met zijn of haar eigen specialisme(s). Als My Motivation Insights een opdracht ontvangt, zorgen we voor de optimale match tussen bedrijf en facilitator.

Interesse om facilitator te worden, of meer informatie over het programma ontvangen? Neem gerust contact met ons op door het formulier in te vullen of door te bellen op 076 8892244. We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek, als dat van beide kanten klikt wacht een kleurrijke samenwerking.

Facilitator worden

Na het intakegesprek gaan we je optimaal voorbereiden. Verspreid over een aantal weken volg je een intensieve 3 daagse training om je alle ins en outs van zowel de theorieën als de kleuren te leren. Als je de training succesvol hebt afgerond, ben je klaar om individuele en teamprofielen te begrijpen en te analyseren.

Naast het theoretische gedeelte, trainen we je ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken. We leren je verbanden te leggen, een heldere terugkoppeling te geven en waar nodig een traject verder te begeleiden.

De training in november is vol. De volgende training vindt plaats op 22, 31 januari en 7 februari 2019.


Door gebruik te maken van dit formulier ga je ermee akkoord dat wij je gegevens opslaan. We gebruiken je gegevens niet voor marketing doeleinden.

Onze partners